Toonzaal

Sorteren: Hoogst Beoordeeld
Riga Vloeren en Kozijnen Gyroscoopweg 6B, 1042 AB Amsterdam

Riga Vloeren en Kozijnen

141 Beoordelingen
Gyroscoopweg 6B, 1042 AB Amsterdam
RIGA Vloeren & Kozijnen is een bloeiend bedrijf in kwaliteits houtenvloeren en karakteristieke kozijnen voor de zakelijke- en particuliere markt.
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Betaalpassen
  • Contactloos mobiel betalen
  • Creditcards
  • LGBTQ+ vriendelijk
  • Veilige omgeving voor transgenders
Plieger Zwolle Showroom Schokkerweg 3, 8042 PC Zwolle

Plieger Zwolle Showroom

27 Beoordelingen
Schokkerweg 3, 8042 PC Zwolle
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Winkelbezoek mogelijk
  • Bezorging
  • Alleen contant geld
Fashionmission.nl B.V. A. Hofmanweg 2d, 2031 BH Haarlem

Fashionmission.nl B.V.

0 Beoordelingen
A. Hofmanweg 2d, 2031 BH Haarlem
Fashionmission - Soon we are on a mission, a Fashion mission. Soon to open on appointment only offline vintage Fashion showroom.
  • Winkelbezoek mogelijk
  • Betaalpassen
  • Contactloos mobiel betalen
  • Creditcards
  • Gerund door een vrouwelijke ondernemer

Aanbevolen Beoordelingen

Kristel Weijters
27.10.2023
Riga Vloeren en Kozijnen
Heel fijn geholpen door de heren van Riga vloeren! Vanaf het aankoopproces tot de laatste puntjes op de i. Wij gaan volop genieten van onze nieuwe vloer!
Krista Vermaire
19.10.2023
Riga Vloeren en Kozijnen
Mooie winkel met veel keuze. Zijn goed geholpen door Ramon en hebben een mooie vloer uit kunnen kiezen. Zeer te spreken over prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere winkels. Echt een aanrader.
Roy Smeets
13.10.2023
Riga Vloeren en Kozijnen
Prettige zaak, vriendelijk personeel. We hebben hier in 2018 een mooie vloer gekocht, nu na 5 jaar krijgt ie een opknapbeurt en konden ook voor de olie weer bij Riga terecht. Veel keuze!
Jetske Kemerink
12.10.2023
Plieger Zwolle Showroom
Vanavond zonder afspraak naar binnen gelopen. Een aardige jonge verkoopster daar heeft mij vorige week goed advies gegeven en zei dat, omdat we al weten wat we willen, het 'gewoon' door konden geven.Wij komen daar vanavond, niemand spreek je aan, niemand wil iets opnemen, je voelt je daar zo niet welkom, het lijkt net of ze niks willen verkopen!! En de dame achter de balie straalt zó geen vriendelijkheid uit!! en kwam niet actief klantgericht over, gemiste kans!Bij dit bedrijf komen wij niet snel meer terug, geen aanrader!!!
Artis Wouters
08.10.2023
Riga Vloeren en Kozijnen
ik ben naar de winkel gekomen om een afwerking voor mijn examenproject te kopen. ik heb twee stoelen gemaakt van berkenmultiplex en zat heel erg te twijfelen over de kleur en afwerking. ik ben super goed geholpen en er werd heel erg met me meegedacht in de mogelijkheden en methodes voor de afwerking.ik heb meteen diverse kleurstaaltjes meegekregen om te testen thuis om een goed gevoel te krijgen en ben nog eens teruggekomen voor de overige producten.de monocoat olie die ik uiteindelijk gebruikt heb (Rubio monocoat oil plus 2c 'pine' en 'pure') is perfect gelukt en heel fijn te behandelen. de uitstraling ziet er mooi natuurlijk en licht mat uit. super product!ik zou voor mijn volgende project zeker hier terugkomen voor de mooie producten en het personeel wat hands on meedenkt met je proces en wat je nodig hebt om het perfecte resultaat te krijgen.ik heb voor de stoelen nog een prijs gewonnen dus super dank voor jullie hulp!
Paul Klukhuhn
07.10.2023
Plieger Zwolle Showroom
Wij zijn bij een bezoek aan de showroom in Zwolle zeer onprofessioneel en onbeschoft behandeld. We wisten dat je op afspraak (uitgebreid) met een verkoper kan spreken. Vooraf (via mail) hebben wij een toezegging gekregen dat wij wel vragen konden stellen. Dat bleek daar niet mogelijk. Er werd door de verkopers zeer geïrriteerd gereageerd. Na een onzinnige toelichting en discussie werd zelfs aangegeven dat we beter naar een andere winkel konden gaan. Advies: Nooit hier kopen.
Saliman Naz
06.10.2023
Riga Vloeren en Kozijnen
Ramon heeft mij goed geholpen. Na het leggen van de vloer wordt er nog eind inspectie gedaan. Alle punten meteen worden opgelost.Top!
Daphne
27.09.2023
Plieger Zwolle Showroom
Vriendelijke, deskundige medewerkers. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we zijn goed geadviseerd.
Merijn Keur
22.09.2023
Plieger Zwolle Showroom
De installateur van onze nieuwbouwwoning werkt samen met Plieger in een constructie die aan koppelverkoop doet denken. Als koper van een huis word je zo min of meer gedwongen sanitair en meubels bij Plieger te betrekken.En dan doen ze het nog niet eens goed ook:Wij zijn ergens begin 2022, ik meen in februari, bij Plieger geweest en hebben onder andere een douchedeur besteld (en betaald) die eind december nog steeds niet was geleverd.Aanvulling:Een paar maanden na het schrijven van bovenstaande review is de douchedeur alsnog geplaatst. De kwaliteit van het geleverde voldoet niet aan onze verwachting.
Ro Blo
21.09.2023
Riga Vloeren en Kozijnen
Ik kan iedereen aanraden een vloer bij Riga aan te schaffen. Ze nemen de tijd je te adviseren. Ze verkopen je enkel topkwaliteit en niet zo maar iets. Ze zijn trots op hun producten en staan er ook achter. Dank Ramon daarvoor. Ook dank ik Jaap en Gracie voor het leggen van mijn prachtige vloer en plinten.