Reddingsorganisatie voor wilde dieren

Sorteren: Hoogst Beoordeeld
Stichting Vogelklas Karel Schot Afrikaanderplein 37, 3072 EC Rotterdam

Stichting Vogelklas Karel Schot

218 Beoordelingen
Afrikaanderplein 37, 3072 EC Rotterdam
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Toilet
Zeehondencentrum Pieterburen Hoofdstraat 94-A, 9968 AG Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen

2972 Beoordelingen
Hoofdstraat 94-A, 9968 AG Pieterburen
Kom langs bij Zeehondencentrum Pieterburen en neem een kijkje in het grootste en gespecialiseerde Zeehondenziekenhuis van Europa!
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
Wildlife Friends International (WFI) Silodam 248, 1013 AS Amsterdam

Wildlife Friends International (WFI)

4 Beoordelingen
Silodam 248, 1013 AS Amsterdam
Wildlife Friends International
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
W.B.E. Vriezenveen E.O. De Reiger 18, 7671 WN Vriezenveen

W.B.E. Vriezenveen E.O.

1 Beoordelingen
De Reiger 18, 7671 WN Vriezenveen
  • Rolstoelvriendelijke parking
WBE Voerendaal e.o. Mr. Dr. Froweinweg 9, 6287 CA Eys

WBE Voerendaal e.o.

0 Beoordelingen
Mr. Dr. Froweinweg 9, 6287 CA Eys
WBE Voerendaal e.o. - Wildbeheereenheid Voerendaal e.o.
  • Rolstoelvriendelijke parking

Aanbevolen Beoordelingen

Robby Robby
19.10.2023
Wildlife Friends International (WFI)
Ik ben vandaag terug gekomen 8 weken Thailand en heb ook het WFFT bezocht. Wat een prachtig werk doen ze daar, voor al de persoonlijke verhalen per dier wat ze allemaal hebben meegemaakt is om tranen in je ogen van te krijgen.Het is echt een aanrader om daar te gaan kijken, dan wil je nooit meer op een olifant zijn rug een ritje maken of in de straten met een aap op de foto
Vera Stobbe
11.10.2023
Wildlife Friends International (WFI)
Wat een fantastische stichting met veel dieren, ik was onder de indruk hoeveel dieren een beter bestaan krijgen. Echt een tip om is te gaan kijken als je een dierenvriend bent.
Fixly_YT
03.10.2023
Stichting Vogelklas Karel Schot
Leuke plek, heel gezellig en veel vogels ook. Ze hebben wel donaties nodig anders zijn ze er volgend jaar niet meer, dus als je er bent geweest vergeet niet eventjes wat te doneren :-)
Huub de Groot
01.10.2023
Zeehondencentrum Pieterburen
We waren in Pieterburen voor de wadloop en wilden bezoek aan het zeehondencentrum niet missen. Maar euh... we zagen wel veel dingen die ik (59!) nog niet wist en wat goed wat deze mensen voor deze prachtige dieren doen. Heel veel informatie in mooie centrum. Het voedermoment van de allerkleinsten is erg aandoenlijk en zie je hoe goed de verzorging gedaan wordt. Groot compliment naar de organisatie! We werden erg gastvrij ontvangen en werd van alles verteld. Echt de moeite waard om te bezoeken!
Angeliek Bonnes
27.09.2023
Zeehondencentrum Pieterburen
We werden vriendelijk ontvangen door de kassajuf. Vervolgens kregen we een mooie uitleg door een vrolijke medewerker over alle fases die de zeehondjes afleggen voordat ze weer naar zee mogen. Buiten heb je de fase 2 en 3 baden. We hebben een leuke film bekeken en binnen is er genoeg informatie te lezen. Kortom; een leuk uitstapje voor jong en oud. Met jouw intreegeld kunnen zij de zeehonden in nood blijven helpen! Dat is dus dubbel genot!
Sebastien Eckebus
26.09.2023
Zeehondencentrum Pieterburen
Leuk voor kinderen tot 12jaar. Vooral de rondleiding achter de schermen kan ik zeer aanraden. Jongedame die de rondleiding (02-05-2023 om 14:00) gaf was streng wanneer er niet werd opgelet maar kon alles zeer goed en uitgebreid uitleggen.
Hans Christiaan & Rebecca Rijtslag
11.09.2023
Zeehondencentrum Pieterburen
Erg leuk om te zien hoe de hondjes verzorgd worden. Educatief voor jong en oud. De natuurspeeltuin is mooi aangelegd en leuk voor iedereen. In de horeca kun je lekker wat eten.Kortom geslaagd bezoek.
Michelle Corvers
02.09.2023
Stichting Vogelklas Karel Schot
Vandaag een baby musje gebracht. Met een heel fijn gevoel achter gelaten
Fitz Usmany
12.08.2023
Stichting Vogelklas Karel Schot
Ik kwam als kind (jaren zeventig) bij Vogelklas Karel Schot, toen deze nog in Oud Overschie zat. Toen zij daar uit de voegen barstten is het naar Zuid verhuisd. Daar heb ik al een paar keren vogels gebracht. Vangt ook vleermuizen op.Heb zelf twee lamme stadsduiven, de oudste is van 2007. Wist niet dat duiven zo oud kunnen worden. Beide heb ik niet weggebracht destijds, omdat lamme stadsduiven geen toekomst perspectief hebben, dus worden ingeslapen. Begrijpelijk, want er zullen er elk jaar vele binnengebracht worden. Nu moet ik duiven die ik vind wel wegbrengen, want ik kan er niets meer bij hebben. Zeker niet, als zij zo oud worden.Ik vond nu een jonge duif, die zich schuil hield onder een vette BMW. Het kon net vliegen, maar het hinkte. Ving het met een vlindernet, en bracht het naar Zuid. Gelukkig net op tijd heen, want op de terugweg zag ik de brug naar zuid vast staan (Nederland - Kroatië).Ik hoop dat het jonge duifje gelegenheid krijgt om te herstellen. Ik heb wat met duiven. De houtduiven van de wijk komen alle op mijn balkon, omdat ik ze niet weg jaag. Komen zelfs in mijn huis! Al diverse malen moeten vangen en vrij laten.De week voordat ik deze stadsduif vond, had ik net een Turkse tortelduifje vrij gelaten. Die vond ik rennend, in shock op straat. Zonder staartveren; vast gegrepen door een kat? Inmiddels is die hersteld bij mij, na twee weken weer weggevlogen.
Thijs Boot
10.08.2023
Zeehondencentrum Pieterburen
Zeehonden opvang Pieterburen is zeker een bezoekje waard.Alles draait er op giften en de zorg van gemotiveerde vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de zeehonden.Het is leuk voor jong en oud en ook nog eens informatief echt een aanrader.