Butaangasleverancier

Sorteren: Hoogst Beoordeeld
Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes Tatelaarweg 21a, 6941 RB Didam

Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes

94 Beoordelingen
$$$$$$
Tatelaarweg 21a, 6941 RB Didam
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Betaalpassen
  • Rolstoeltoegankelijk toilet
  • Toilet
  • Contactloos mobiel betalen
  • Creditcards
  • Diesel
  • Met pompbediende
  • Autowasserette
  • Ethanolvrije benzine
Benegas B.V. Zuiderzeestraatweg 1, 3882 NC Putten

Benegas B.V.

242 Beoordelingen
Zuiderzeestraatweg 1, 3882 NC Putten
Benegas levert propaangas in bulk, tanks en gasflessen. Voor elke situatie bieden wij u een geschikte oplossing! Maatwerk voor particulieren en zakelijk.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
Chin.Ind.Rest. Willemskade 9, 8011 AC Zwolle

Chin.Ind.Rest.

0 Beoordelingen
Willemskade 9, 8011 AC Zwolle
pp.com is available for purchase. Get in touch to discuss the possibilities!
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking

Aanbevolen Beoordelingen

Jeroen Verweij
25.10.2023
Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes
Wat een waardeloze tent! Als op je website én op Google staat dat je tot 21 uur open bent, zorg dan dat dat ook zo is. Zowel de locatie in Arnhem als in Didam waren om 20.30 al dicht. Echt jammer als je dan een half uur onderweg bent voor een gasfles!
Ellen Smit
24.10.2023
Benegas B.V.
Wij maken gebruik van een Benegas light fles in de caravan.Toen wij de fles kochten hadden we niet gedacht dat je na 10 jaar een inruil systeem zou krijgen uit de tijd prik.Wij konden elk jaar de fles omruilen en betaalden dan voor de vulling (super systeem)Tot afgelopen week statiegeld gaat via Benegas en alleen als u de eerste fles geregistreerd heb.Zo niet dan kan u fluiten naar het statiegeld bedrag.
Stijn Bakker
15.10.2023
Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes
Hangen op zodra het hen niet bevalt. Geen fatsoen.
Adrie Andrea
14.10.2023
Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes
Tijdens het tanken van LPG liep het vloeibare gas gewoon uit het vulpistool. Direct gestopt met tanken en de medewerker gewaarschuwd. Reactie: We zullen het doorgeven???, probeer de andere pomp maar. Als je dan na afloop ook moet betalen voor de eerste pomp, dan vraag ik me af hoe serieus je als klant wordt genomen. En dat gaat me dan echt niet om die 2 euro.
Bob Schoot
29.09.2023
Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes
Afgelopen zaterdag mijn lege gasfles omgewisseld, handig dat dit ook in het weekend kan. Hele aardige mensen die met je meedenken. Was ook verrast door alle leuke dingetjes in de shop. Handig voor als je even snel (in het weekend) een cadeau moet halen voor bijvoorbeeld een verjaardag.
Jan Velthuis
17.09.2023
Benegas B.V.
Het inleveren van een statiegeld fles geeft een heleboel rompslomp.Ik had de light versie van 10 l en zou 40 euro terug krijgen. Ik kreeg een bonnetje bij het inleveren van de fles en hoefde alleen maar de code in te vullen en dat kreeg ik mij geld terug.Helaas pindakaas, ik kreeg mijn geld niet omdat ik geen registratie bewijs heb. Ik heb de fles bij een caravan gekocht. Eigenaar overleden dus geen registratie bewijs mogelijk.Benegas kan niets voor mij doen, dus statiegeldfles kwijt en geen geld terug.Een dame bij de helpdesk die mij ronduit belachelijk maakt en vervolgens ook nog keihard uitlacht.Dat weet toch iedereen meneertje dat hee fles moet registreren of een registratie bewijs moet hebben. Ik dacht statiegeld is statiegeld. Wat een k*t zaak dat Benegas.
Rp Ber
07.09.2023
Shell Tatelaar tanken - Brödje Didam broodjes
Slechte info op Website en per telefoon. Onverrichter zaken retour. Vrijdag gebeld om te vragen op welk tijdstip ik mijn blauwe kunststof fles het beste weer kon laten bijvullen. Antw: kan helemaal niet. Uhh maar hebben jullie al 2x eerder gedaan? Antw: o nou dan weet ik het niet. Zaterdag erheen gereden : meisje achter balie: nee kan niet in weekend alleen doordeweeks pfffff
Hans Marijnen
14.08.2023
Benegas B.V.
Bij het omruilen van de fles moet ik €54,95 betalen voor de vulling, terwijl op een vulstation slechts €12,00 wordt gerekend voor een vulling van 5 kg gas. Ik adviseer iedereen dan ook om zelf een fles aan te schaffen voor €95,00 en deze telkens te laten (bij)vullen, besparing per keer €40,00, dus na 3 keer vullen al terug verdiend.
Jeroen van Loon
10.08.2023
Benegas B.V.
Gas is t.o.v. andere aanbieders veel te duur. Navullingen zijn echt 2x zo duur. Nieuwe fles 5 kg kost bijna €60 bij Benegas . Exact dezelfde fles maar dan kleur blauw ,kost bij concullega navullen €29. Iedereen moet geld verdienen maar dit gaat nergens over.Het komt niet over als hoog, het is hoog. En elk bedrijf heeft opslag kosten en dient zich aan de wet te houden. Het bedrijf waar ik de fles laat vullen ruilt de fles ook om, dus het is daadwerkelijk appels met appels vergelijken.
John de Kruyf
10.08.2023
Benegas B.V.
Benegas gasfles ingeleverd van 10+ jaar bij Obelink.Toentertijd statiegeld betaald. Hiervoor nu een inleverbewijs gekregen welke ik blijkbaar niet meer op de site van Benegas kon inwisselen (over van 8 naar 9 karakters). Berichtje naar Benegas was voldoende om het e.e.a te regelen. Bon overlegd en de oude gasfles werd zonder problemen op mijn account gezet. Ook de nieuwe gasfles na overleg van de nieuwe bon aangemaakt door de vriendelijke medewerker en gekoppeld aan mijn account.