Medische factureerservice

Sorteren: Hoogst Beoordeeld
Lawpoint Gerechtsdeurwaarders De Fruittuinen 24, 2132 NZ Hoofddorp

Lawpoint Gerechtsdeurwaarders

30 Beoordelingen
De Fruittuinen 24, 2132 NZ Hoofddorp
Incasseren, procederen en executeren. Een centraal punt voor al uw juridische zaken!
  • Rolstoelvriendelijke parking
Infomedics P.J. Oudweg 41, 1314 CJ Almere

Infomedics

781 Beoordelingen
P.J. Oudweg 41, 1314 CJ Almere
Infomedics stuurt rekeningen namens uw zorgaanbieder. Bekijk en betaal uw rekening makkelijk online.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
LikiFin Schiedamsedijk 36, 3011 ED Rotterdam

LikiFin

69 Beoordelingen
Schiedamsedijk 36, 3011 ED Rotterdam
LikiFin is een FinTech gerechtsdeurwaarder en incassobureau voor heel Nederland. Altijd met een helpende hand bij betaalachterstand.
  • Rolstoelvriendelijke parking
Den Heijer Administratieservice | DBC Administratie | Administratie in de zorg Platinaweg 10, 2544 EZ Den Haag

Den Heijer Administratieservice | DBC Administratie | Administratie in de zorg

0 Beoordelingen
Platinaweg 10, 2544 EZ Den Haag
Wij zorgen voor uw DBC administratie, GGZ administratie en Zorgadministratie. Zoekt u een declaratieservice voor de zorg gespecialiseerd in (jeugd) GGZ en fysio? Den Heijer Administratieservice helpt u graag verder.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Rolstoeltoegankelijk toilet
  • Services op bedrijfslocatie
  • Online afspraken
  • Gerund door een vrouwelijke ondernemer
  • LGBTQ+ vriendelijk
  • Rolstoelvriendelijke zitplaatsen
  • Veilige omgeving voor transgenders
  • Genderneutraal toilet

Aanbevolen Beoordelingen

Annet Philips
27.10.2023
Infomedics
Het zou Infomedics sieren om de rekening of tenminste de herinnering PER POST te sturen. Gezien de hoge incassokosten (meer dan het dubbele dan de factuur zelf) zullen ze hier vast wel de financiële middelen voor hebben.Het zal allemaal wel juridisch te verantwoorden zijn, maar klantvriendelijk is het niet. Nog maar niet te spreken over de korte betalingstermijnen die Infomedics hanteert. Ik denk nog wel een keertje na over naar de tandarts gaan. Echt jammer dit!
Charmissy Florenciaa
20.10.2023
Lawpoint Gerechtsdeurwaarders
Super slechte deurwaarder. Praten niet mer respect. Handelen onrechtmatig.Hebben ze jou ook onrechtmatig behandeld?Stuur een mail naar [email protected] weet kunnen we zaken samenvoegen.
Antoine E
19.10.2023
Lawpoint Gerechtsdeurwaarders
Wij werken al jaar en dag met veel plezier samen met Lawpoint. Betrouwbaar, kwalitatief goed en klantvriendelijk.
Nina Karami
17.10.2023
LikiFin
Oplichters en onprofessioneel! Na 5 maanden reageren ze op je mail. Telefonisch wordt je ook niet geholpen en denken ze niet met je mee. Zelfs 1 ster is teveel voor dit bedrijf
Strike Fighter
17.10.2023
Infomedics
Infomedics stuurt tegenwoordig zijn facturen via de email, zonder instemming van zijn patiënten. Nu gebruik ik mijn mail systeem niet dagelijks en blijk ik per ongelijk een mailtje gemist te hebben. Ik heb direct een dikke incasso gekregen van 31,50€ incassokosten + 0,06€ rente. Ik moest dit ook binnen 5 dagen betalen, anders zou dit direct 40€ zijn! Zij hebben niet eens de moeite gedaan om mij telefonisch te contacteren over deze betalingsachterstand. Terwijl zij mijn mobile nummer hebben. Ik ben zeer ontevreden met de manier hoe dit bedrijf met zijn patiënten om gaat.
Jay Diepeveen
15.10.2023
LikiFin
opgepast! Oplichters! Kreeg een mail dat ik een rekening had open staan voor een laptop in de naam van de heer Evers? Excuses? Dat is niet eens mijn achternaam, beetje bang lopen maken met mails en deurwaarders voor een laptop die ik nooit heb bestelt aangezien ik een PC heb, ik heb mijn financiële assistent er achteraan gestuurd, droeftoeters.
I . D
05.10.2023
Lawpoint Gerechtsdeurwaarders
Zeer onvriendelijke medewerker aan de telefoon.Onjuiste en of onvolledige informatie verstrekt over dossier en kortaf in het gesprek.niet kundig en puur uit om geld te incasseren zonder zich te verdiepen in dossier en in wat wettelijk wel en niet mag
Diana N
02.10.2023
Infomedics
Sturen één mail en daarna incasso. De mail hebben wij niet gezien tussen onze andere mails. Naar mijn mening kunnen ze een 2e keer nog een herinnering sturen zonder incassokosten. Nu moet je je mail direct hebben gezien anders is het jammer en mag je direct 31,50 extra betalen. Dat vind ik echt kwalijk aangezien de tandarts 3 maanden te tijd heeft om te declareren. Hij mag wel uitlopen qua tijd.
D. Amsterdam
02.10.2023
Lawpoint Gerechtsdeurwaarders
Dit zijn echt criminelen..je krijgt nooit de juiste informatie als je belt en ze zijn zwaar onbeschoft..de baas" heeft zelf een x gezegd dat hij vindt dat wij Nederlanders het te makkelijk hebben en dat hij er is om ervoor te zorgen dat wij ook eens voelen hoe het is om het echt zwaar te hebben..erg jammer dat zulke mensen een bedrijf hebben..."
Else Harting
23.09.2023
LikiFin
Opdrachtgevers, doe het niet!Likifin (toen nog Van Es) heeft twee jaar geleden via mijn advocaat de opdracht gekregen om een vonnis te executeren.Verwachting:- communicatie- meedenken- informatieRealiteit:- e-mails en vragen worden niet, of heel laat, beantwoord- zonder overleg kansloze beslagen gelegd- weten het antwoord niet op basisvragen- fintech! En dat houdt in: we sturen alleen wat geautomatiseerde berichten naar oude telefoonnummers van de schuldenaar en we hebben een online omgeving dus we houden je verder niet op de hoogte (inloggen met een code en een wachtwoord, kun je allebei niet veranderen)- denken niet in oplossingen (bijv. betalingsregeling waarbij een deel van de schuld wordt kwijtgescholden om nakoming aantrekkelijk te maken)- alleen maar executiekosten gemaaktSamengevat: geen enkel incassobureau kan succes garanderen, maar wat ik bij Likifin heb ervaren is een cocktail van stuitende incompetentie en totale onverschilligheid. Ik heb dit meermaals aangekaart maar dit leidde niet tot verandering.Ik ben nu eindelijk, na twee jaar, overgestapt naar een ander (Swier cs), had ik veel eerder moeten doen!