Huisvestingsautoriteit

Sorteren: Hoogst Beoordeeld
AREA Occupier Solutions Moezel 1B, 2491 CV Den Haag

AREA Occupier Solutions

11 Beoordelingen
Moezel 1B, 2491 CV Den Haag
Voor moderne kantoorinrichting ben je bij ons in goede handen. Maak van jouw werkplek/werkomgeving iets speciaals. Maak een afspraak met onze experts.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
The Real Estate Agency | Verhuurmakelaar 1011 RL Amsterdam

The Real Estate Agency | Verhuurmakelaar

28 Beoordelingen
1011 RL Amsterdam
  • Services op bedrijfslocatie
  • Online afspraken
HEVO Experts in Huisvesting en Vastgoed Statenlaan 8, 5223 LA 's-Hertogenbosch

HEVO Experts in Huisvesting en Vastgoed

6 Beoordelingen
Statenlaan 8, 5223 LA 's-Hertogenbosch
Experts in duurzame huisvesting en vastgoed. Advies en bouwmanagement vanuit specialistische kennis en kunde | HEVO
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Rolstoeltoegankelijk toilet
  • LGBTQ+ vriendelijk
  • Rolstoelvriendelijke zitplaatsen
  • Veilige omgeving voor transgenders
Stichting Fokus Exploitatie Free WiFi Utrecht - Vredenburg, Drieharingstraat 28, 3511 BJ Utrecht

Stichting Fokus Exploitatie

6 Beoordelingen
Free WiFi Utrecht - Vredenburg, Drieharingstraat 28, 3511 BJ Utrecht
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
Pararius Blaak 555, 22ste verdieping, 3011 GB Rotterdam

Pararius

139 Beoordelingen
Blaak 555, 22ste verdieping, 3011 GB Rotterdam
Zoek je een woning? Bekijk het grootste en meest actuele aanbod huurwoningen van Nederland op Pararius. Hier vindt Nederland een thuis. Nu ook koopwoningen!
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Veilige omgeving voor transgenders
Axxent Nunspeet Marconiweg 22A, 8071 RA Nunspeet

Axxent Nunspeet

44 Beoordelingen
Marconiweg 22A, 8071 RA Nunspeet
Op zoek naar een baan? Vind jouw baan via uitzendbureau Axxent in Nunspeet. Kies uit diverse openstaande banen en ga aan de slag. Bekijk de vacatures.
  • Rolstoelvriendelijke parking
Woningcorporatie SOR Botersloot 175, 3011 HE Rotterdam

Woningcorporatie SOR

39 Beoordelingen
Botersloot 175, 3011 HE Rotterdam
2020
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
P&D Housing Willem II Straat 8, 5038 BG Tilburg

P&D Housing

46 Beoordelingen
Willem II Straat 8, 5038 BG Tilburg
Gevestigde naam op het gebied van huren, verhuren, beheren, aankopen- en verkopen van onroerend goed.
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking
  • Toilet
Jaap.nl Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam

Jaap.nl

39 Beoordelingen
Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
  • Rolstoelvriendelijke parking
Socius Wonen Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht

Socius Wonen

44 Beoordelingen
Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht
  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Rolstoelvriendelijke parking

Aanbevolen Beoordelingen

Lori KS
26.10.2023
Rockfield Property Management
They hide costs and send bills that come out of nowhere 1 year after you moved out! I would highly advice you to not move here!
Gijs Kuiper
26.10.2023
Socius Wonen
Al met al heb ik goede ervaringen met socius. De financiële afdeling is echter een ramp. De maand nadat ik eruit was werd er nog geld afgeschreven van mijn rekening. Ik heb dat bedrag terug geboekt en het laten weten. Ook het terug krijgen van de borg verliep daardoor niet soepel. Ik heb vaak moeten bellen en uiteindelijk heb ik de borg twee maanden te laat teruggestort gekregen.
Toine ten Bouwhuys
22.10.2023
Pararius
Wij bij Covers & Jonker Makelaars zijn zeer tevreden over de samenwerking met Pararius. Niet alleen de goede leads, zowel voor bezichtigingen als het aanbieden van woningen voor de verhuur, maar ook snelle reactie bij vragen en opmerkingen en de goede communicatie. Daarnaast is hun marktscan en de communicatie daarover zeer belangrijk om te ontvangen. Je weet meteen hoe je het als bedrijf doet, in de markt.
Micki Moeskops
22.10.2023
The Real Estate Agency | Verhuurmakelaar
Extreem goed aanbod. Professionele en persoonlijk advies. Zeker een aanrader!
Diewertje Schut
22.10.2023
Jaap.nl
Hele fijne nieuwe website, gebruikersvriendelijk en veel informatie te vinden.
Lokaal Makelaardij
22.10.2023
Pararius
Wij werken al jaren samen en zijn zeer tevreden over Pararius. Vriendelijk en prettig contact. Altijd goede resultaten via dit platform. Website is functioneel en ziet er verzorgd uit.
Iris Van de Nieuwegiessen
20.10.2023
P&D Housing
Was hier bijna gaan wonen maar ze vragen een hoog bedrag aan contractkosten, wat overigens volgens de wet helemaal niet legaal is.
Truzelientje
20.10.2023
Socius Wonen
Met slechts tien jaar inschrijftijd, had ik niet verwacht een betaalbaar drie-kamerappartement te bemachtigen in een goede- en centrale wijk in de stad.Toch lukte het en met veel plezier huur ik nu ruim een jaar via Mitros.Het project zelf wordt (be)geleid door Socius. Samen met haar bewoners is zij erin geslaagd om, en dan spreek ik over het pand waar ik woon, te zorgen voor een plek die meer is dan alleen een woning; centrale plekken in het gebouw stimuleren de sociale interactie tussen bewoners. Zo heb je een weggeefwinkel, een moestuin, gezamenlijke ruimtes en bijbehorende feestjes, pizza-ovens, een picknicktafel en een vuurkorf.Voor Utrechtse begrippen hebben wij het als sociale huurders erg getroffen.Ondanks bovengenoemde (zeer) positieve punten, ben ik van mening dat Socius soms toch wat steken laat vallen. Hier zal ik nu dan ook aandacht aan besteden.De financiële afdeling is een chaos. Als bewoners wat voorschieten, kunnen zij soms wel langer dan een half jaar wachten op het bedrag.En dan heb je Mitros. Van een onderlinge samenwerking is in werkelijkheid geen sprake: er wordt langs elkaar heen gecommuniceerd, ze lijken regelmatig niet op de hoogte te zijn van afspraken en wijzen bovendien vaak met de vinger naar de ander. Dientengevolge worden bewoners van het kastje naar de muur gestuurd. Dit zorgt voor de nodige irritatie.Tenslotte worden de vacatures van Socius veelal vervuld door bewoners zelf. Enerzijds zorgt dit voor veel betrokkenheid, maar anderzijds lijkt er een beetje een 'klikspaancultuur' te ontstaan. Zelf is het me nog niet overkomen, maar om me heen zie ik dat bewoners elkaar verklikken bij de gangbeheerders (die dus ook in het pand wonen) in plaats van elkaar rechtstreeks aan te spreken.Ik ben niet per se voor totale anarchie, maar deze kleuterklasperikelen zijn mijns inziens niet helemaal passend voor ons (bijna) dertigers.Al met al ben ik tevreden, maar ik zie nog wel een hoop ruimte voor verbetering.
New York
20.10.2023
Woningcorporatie SOR
Geachte SOR,Enige weken terug is mijn schoonmoeder opgenomen geweest met een heupfractuur in Smeetsland in Rotterdam hordijkerveld, daar zij ook vergeetachtig was (in hoge maten) en nog in een vrijhuis woonde met een trap, en zij reeds de leeftijd had bereikt van 96 jaar kon zij volgens de arts aldaar gewoon terug naar haar huis, ondanks dat zij steeds verder achteruit ging met onder andere haar geheugen en zij alleen niet meer instaat was om enige actie te ondernemen. Zij mocht/moest gaan zonder enige indicatie.Nadat ik met mevr G IJsselstein van uw bedrijf, contact had gehad, over de voor ons uitzichtloze situatie, die echter strandde op de regels binnen uw bedrijf (waar wij respect voor hebben) werd ik na ander halve week door haar terug gebeld en zij vertelde mij dat zij de situatie waarin mijn schoonmoeder verkeerde nogmaals had bekeken en/of had beoordeeld en bod ons aan ondanks dat wij niet aan alle criteria voldeden om haar toch een woning te willen aanbieden waar wij erg blij mee waren en zij ons tevens van een behoorlijke last heeft ontdaan.Nogmaals wil vanuit de familie mevr G IJsselstein hartelijk bedanken voor het uitsteken van haar nek, daar zij ons geweldig heeft geholpen.Het verhaal komt misschien over als een loftrompet, maar dat is dit keer ook echt de bedoeling.Meer vriendelijke groet,Luc van Vessem
Valentina
18.10.2023
P&D Housing
Ik ben super geholpen door Anouk en John Paul. Zij hebben echt hun best gedaan om voor mij een woning te vinden en met succes! Ik ben erg blij dat ik voor P&D Housing gekozen heb. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en niets was te veel moeite. Aanrader!